April 2020: Introduction to Children in Permaculture in Tilburg

April 2020: Introduction to Children in Permaculture in Tilburg

In september vond de succesvolle weekendcursus Children in Permaculture plaats in Amsterdam. Hier hadden we met ca. 15 man/vrouw een inspirerend weekend; dat overigens resulteerde heeft in de voorzichtige start van Kinderen&Permacultuur Amsterdam en het netwerk in Vlaanderen!

En er komt nu ook een 2-daagse cursus Children in Permaculture aan in Tilburg!

Gaye Amus, een van de auteurs van het ChildreninPermaculture manual,organiseert samen met de natuurpedagoog, een cursus op 4 en 5 april. De cursus wordt gegevens in het engels. Korte inhoud:

A weekend permaculture course for kindergarten and primary teachers, parents, permaculture practitioners and those who would like to engage children in all aspects of permaculture. Composed of both indoor and outdoor sessions participants will learn how to spend times with children which are child-centred and/or child-led.’

Meer informatie via de website van Gaye; www.learninginnature.com