Het groeiseizoen is begonnen!

Het groeiseizoen is begonnen!

Het groeiseizoen is begonnen! Niet alleen in de moestuin en het bos, maar ook voor ons netwerk. Op facebook zijn er steeds meer mensen die, zonder promotie, zich aansluiten bij de facebookgroep. Een paar dagen geleden de 100ste bezoeker! Ook de Earth care manuals, de handboeken, verkopen langzaam maar zeker; spread the word! Binnenkort bestellen we wellicht een nieuwe lading. Voor degenen die niet kunnen wachten, het is ook verkrijgbaar via de site van de Britsh Permaculture Assocation. (https://permaculture.org.uk/books/children-in-permaculture-manual).

Onze plannen voor 2019 zijn het netwerk uitbreiden en daarnaast elkaar ontmoeten en inspireren. Kennis delen, niet alleen online maar in het veld en de tuin. In mei zal er een bijeenkomst zijn in Brabant, gecombineerd met een cursus van een van de auteurs van het handboek. Daarnaast hopen we dat er mensen zijn die op een ochtenddeel of middagdeel ons iets willen vertellen over hun project, tuin of school, of zoektocht naar educatief materiaal of financiĆ«n… Ook als het nog niet af is, juist als het nog niet af is, is dat interessant.

En op 7 juli is de 2de conferentie Children and Permaculture in Londen.

Dus, er staat genoeg te gebeuren; een deel is bekend, een deel is onbekend; dat maakt het leuk. Doe mee!