Visitekaartjes gezocht!

Visitekaartjes gezocht!

Wil je ook meebouwen aan het netwerk Kinderen en Permacultuur? Wil je ook zichtbaar zijn op deze website, als organisatie, school, individu, ouders, zzp’er, die bezig is, of wil, met kinderen, educatie en permacultuur?┬á Stuur dan (een foto van) je visitekaartje of logo, of een zelfgemaakt ‘visitekaartje’, door naar info[at]kindermoestuin.info, dan komt het op deze website.

 

Dan krijgen we steeds meer in beeld; wie zijn er nou eigenlijk nog meer bezig met dit onderwerp, en wat kunnen we aan elkaar hebben. En zijn er misschien nog meer mensen, tuinen of scholen uit mijn stad hierin geïnteresseerd, of doen er meer mensen waar ik mee bezig ben, en kan ik die organisatie, die moestuin of voedselbos eens bezoeken?

Dat is het idee! Voor de duidelijkheid; dat is ook alles wat het is, een afbeelding op deze site, met een link naar een website als je wil. Dus er wordt niks van je opgeslagen of anderszins gebruikt. Gewoon low profile; in kaart brengen en bouwen aan een netwerk. Bouw mee!